Lunar nieuwjaar 2023

Op zaterdag 21 januari 2023 viert Stichting Adoptiepedia Lunar Nieuwjaar, ben jij erbij? Normaal organiseert Stichting Adoptiepedia alleen activiteiten voor Taiwanees- en Chinees geadopteerden, maar het Lunar Nieuwjaar is een groot festiviteit en daarmee een uitzondering! Vrienden van Taiwanees- en Chinees geadopteerden zijn daarom ook van harte welkom op dit evenement, zodat we dit samen kunnen vieren. 

Het thema van de avond is Lunar Nieuwjaar Gala, dus trek je mooiste gala outfit aan, niets is te gek! Het gala zal gevierd worden bij Jack in Rotterdam. 

Tijdens de avond zal gezorgd worden voor entertainment door verschillende acts en een DJ. Houdt onze sociaal media in de gaten voor meer updates. Het programma is hieronder te vinden.   

Tijd Onderdeel
17:00 - 17:30
Inloop
17:30 - 19:30
Diner
19:30 - 01:00
Gala

Voor de tickets heb je drie verschillende mogelijkheden:  

  1. Een ticket voor alleen het gala, deze bedraagt € 22,50 per persoon. Je bent dan welkom vanaf 19:30 om samen een mooi gala te vieren. 
  2. De tweede optie is om een ticket te kopen voor zowel het gala als het diner, deze bedraagt €45,00 per persoon. Deze tickets kunnen uiterlijk tot één maand voorafgaand van het gala gekocht worden.
  3. De laatste mogelijkheid is om een ticket te kopen aan de deur en bedraagt 25,00 per persoon. Hiermee kan je alleen toegang krijgen tot het gala, voor het diner kan je geen ticket aan de deur kopen. De kaartverkoop aan de deur sluit om 22:00, omdat dan ook de deuren dichtgaan.

Klik onderaan om je ticket te kopen via het aanmeldformulier. De huisregels, algemene voorwaarden en annuleringsvoorwaarden zijn hierop van toepassing en het Lunar Nieuwjaar Gala is 18+. Zodra je je ticket hebt gekocht, streven we ernaar om binnen 48 uur een bevestiging te sturen. Je ticket zal twee weken voor aanvang van het Lunar Nieuwjaar Gala verstuurd worden.  

We kijken ernaar uit je te mogen verwelkomen op het Lunar Nieuwjaar Gala 21 januari 2023! Houd onze socials in de gaten voor de laatste updates. Vragen? Kijk bij de FAQ of stuur een e-mail naar activiteiten@adoptiepedia.nl 

We zien jullie dan! 

 

Heel veel liefs,  

Het Activiteiten Team