Lunar nieuwjaar 2023

Op zaterdag 21 januari 2023 vond het allereerste Lunar Nieuwjaar Gala van Stichting Adoptiepedia plaats bij Jack in Rotterdam. Op deze avond luidden Chinees en Taiwanees geadopteerden samen met hun vrienden en familie op een feestelijke manier het jaar van het konijn in. 

Op de dag zelf was het Activiteiten Team nog druk bezig met de laatste voorbereidingen om de avond voor ruim 100 gasten zo goed mogelijk te laten verlopen. Zo werden er rode envelopjes gevuld met een Lunar Nieuwjaar Gala visitekaartje en een konijnenpinnetje die gasten bij binnenkomst op locatie ontvingen. Daarnaast werd de zaal waar het gala plaatsvond geheel in thema van het Lunar Nieuwjaar versierd.

Langzamerhand druppelden de eerste gasten voor het diner binnen en mensen raakten al snel met elkaar in gesprek. Er was sprake van een zeer warme, gezellige en open sfeer waarbij veel werd bijgepraat, maar ook veel nieuwe ontmoetingen plaatsvonden.  Zodra iedereen binnen was, werd het diner geserveerd met daarbij live gitaarmuziek door Saviëlle. Na het diner voegden de mensen met alleen een ticket voor het gala zich bij de aanwezigen en kon het feest beginnen! 

Na een welkomstwoord van het Activiteiten Team werd een spectaculaire Leeuwendans uitgevoerd door de Xia Quan groep. Op live muziek van een luide trommel danste de Leeuw door de hele zaal heen. Dit was een uniek spektakel waarover de gasten van het gala erg enthousiast waren! 

Daarna konden de voetjes van de vloer. DJ Xin Jie draaide gedurende de avond de leukste muziek waarmee ze iedereen op de dansvloer kreeg. Tao was aanwezig om foto’s te maken en er was gelegenheid om gefotografeerd te worden voor de fotomuur. Later op de avond heeft Saviëlle vier prachtige nummers gezongen waarop iedereen werd meegevoerd.

Vlak voor middernacht was het dan eindelijk tijd om af te tellen… 3…2…1… Gelukkig Lunar Nieuwjaar! Al met al was het een  geslaagde en onvergetelijke eerste editie van het Lunar Nieuwjaar Gala. 

Video afspelen