Veelgestelde vragen

Algemeen

We vieren vanuit Adoptiepedia het Lunar Nieuwjaar Gala op zaterdag 21 Januari 2023 in Jack-Rotterdam. Het adres is Raampoortstraat 10, 3023 AH Rotterdam.  

Het Lunar Nieuwjaar Gala is 18+ en ID’s worden gecontroleerd aan de deur. 

Stichting Adoptiepedia organiseert in principe alleen activiteiten voor Taiwanees- en Chinees geadopteerden, maar het Lunar Nieuwjaar is een groot festiviteit en daarmee een uitzondering. Vrienden van Taiwanees- en Chinees geadopteerden zijn daarom ook van harte welkom op dit evenement, zodat we dit samen kunnen vieren. 

Tijdens de avond zal gezorgd worden voor entertainment door verschillende acts en een DJ. Het schema is hieronder te vinden. Voor toegang tot het diner heb je een specifiek ticket nodig. 

17:00 – 17:30 Inloop

17:30 – 19:00 Diner

19:00 – 01:00 Gala

Het thema is “Lunar Nieuwjaar Gala” dus trek je mooiste gala outfit aan, niets is te gek! 

Om 22.00 zullen de deuren dicht gaan en stopt ook de kaartverkoop aan de deur. Toegang tot het gala is dan niet meer mogelijk. Om 01:00 ‘s nachts is het gala afgelopen. 

Ja, dat is mogelijk. Zodra je ticket is gescand, krijg je een stempel en kan je naar buiten. Alleen als je de stempel kunt laten zien, mag je terugkeren in de zaal.

Er zijn geen kluisjes aanwezig. Wel is er een onbemande garderobe aanwezig waar je je jas op kan halen. Gebruik maken van de garderobe is geheel op eigen risico.

Tickets

De verschillende tickets zijn:

 • Diner en gala ticket: €45,-
 • Alleen het gala ticket: €22,50
 • Ticket aan de deur (alleen gala): €25,-

Klik HIER om je ticket te kopen via het aanmeldformulier. We streven ernaar om binnen 48 uur een bevestiging te sturen van je aankoop. Het ticket wordt pas verzonden wanneer het betaalverzoek voldaan is. 

Twee weken voorafgaand aan het gala verzenden we de tickets naar jouw adres. Deze zal vanzelf op je deurmat verschijnen. Koop je je ticket nadecember? Dan ontvang je een e-ticket in je e-mail.

Je kunt maximaal 4 tickets per persoon per keer bestellen.

Na 21 december 2022, één maand voorafgaand van het Lunar Nieuwjaar Gala, is het niet meer mogelijk om te annuleren. Voorafgaand aan bovengenoemde datum is het mogelijk om nog te annuleren. Echter rekent Adoptiepedia 50% van de aankoopwaarde als annuleringskosten.  

Indien het uitvoeren van het evenement op de vastgestelde datum, 21 januari 2023, onmogelijk is, in het geval van overmacht of onvoorziene omstandigheden, dan wordt het aankoopbedrag van de tickets niet teruggestort, maar kosteloos verplaatst naar een nieuwe datum.  

Ook kan je kosteloos je ticket aan iemand anders geven zonder Stichting Adoptiepedia daarvan op de hoogte te brengen. 

Wij streven ernaar om binnen 48 uur een bevestigingsmail te sturen.  

Volg onze social mediakanalen om op de hoogte te blijven van het Adoptiepedia Lunar Nieuwjaar gala. Wanneer de tickets zijn uitverkocht, zullen we dat daar bekend maken. Mocht het gala nog niet zijn uitverkocht, dan is er de mogelijkheid om een ticket voor alleen het gala te kopen aan de deur voor €25. De deuren sluiten om 22:00, dus daarna is er geen mogelijkheid meer om een ticket te kopen of toegang te krijgen tot het evenement.

Tickets voor het diner én gala worden dus niet aan de deur verkocht.

Nee, helaas niet. In de bevestigingsmail vind je een betaalverzoek. Het ticket wordt pas verzonden wanneer het betaalverzoek voldaan is.

Wat vervelend! Stuur een mailtje naar activiteiten@adoptiepedia.nl t.a.v. Amber van Seters met als onderwerp ‘ik ben mijn gala ticket kwijt’. Dan krijg je de mogelijkheid om een e-ticket te ontvangen. 

Diner

Dit kun je aangeven op het aanmeldformulier. Mocht je al een ticket hebben gekocht en vergeten zijn de eet wensen aan te geven kun je dit uiterlijk 7 januari doorgeven. Mail hiervoor activiteiten@adoptiepedia.nl met als onderwerp ‘Dieetwensen gala’ 

Bereikbaarheid

Het Adoptiepedia Lunar Nieuwjaar Gala wordt gehouden bij Jack in Rotterdam. De locatie bevindt zich op slechts 11 minuten afstand te voet vanaf Rotterdam Centraal. Het adres is Raampoortstraat 10, 3032 AH Rotterdam. Check de route hier.

Het Adoptiepedia Lunar Nieuwjaar Gala wordt gehouden bij Jack in Rotterdam. Het adres is Raampoortstraat 10, 3032 AH Rotterdam. Je kunt gratis parkeren vanaf 18.00 aan de achterzijde van het restaurant Jack-Rotterdam. (Katshoek) 

Samenwerken

Wat leuk dat je wilt samenwerken! Voor een aanvraag stuur gerust een mail naar activiteiten@adoptiepedia.nl t.a.v. May de Graaff. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen en kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen!

Op de hoogte blijven

Volg onze socials om op de hoogte te blijven van de laatste updates over het Adoptiepedia Lunar Nieuwjaar Gala!

Klik hier voor een overzicht van de verschillende Adoptiepedia kanalen.

Klik hier om op de hoogte te blijven van de laatste activiteiten.

Klik hier om je aan te melden voor de nieuwsbrief.

Huisregels

Huisregels
 • Je bent minimaal 18 jaar.
 • Je bezoekt alleen het Lunar Nieuwjaar Gala nadat je een ticket hebt gekocht en dit ticket is gescand bij de ingang.
 • Je persoonlijke bezittingen kun je achterlaten in de garderobe. Echter, is dit voor eigen risico. Stichting Adoptiepedia en Jack dragen hier geen verantwoordelijkheid voor.  
 • Items die niet zijn toegestaan om mee te nemen:
  • Elke vorm van eten en drinken
  • Elke vorm van drugs
  • Wapens of voorwerpen die gebruikt kunnen worden als wapen
  • Vuurwerk
  • Andere items die door Adoptiepedia of Jack-Rotterdam gezien kunnen worden als veiligheidsrisico.
 • Er mag alleen buiten de locatie Jack-Rotterdam op straat gerookt worden.
 • Instructies die worden gegeven door het Lunar Nieuwjaar Gala Team (Adoptiepedia), personaal van Jack-Rotterdam, of hulpdiensten voor, tijdens, of na het evenement dienen te allen tijde te worden opgevolgd.
Coronavirus

Mocht het coronavirus weer oplaaien en het Lunar Nieuwjaar Gala daarom niet door kunnen gaan, dan zal het verplaatst worden naar een later moment in 2023.

Algmene voorwaarden en privacyverklaring

De algemene voorwaarden en privacyverklaring van Adoptiepedia kunt u hier lezen.