Workshop Snow Skin Mooncakes maken

Op zondag 18 september organiseert Adoptiepedia een workshop Snow Skin Mooncakes maken ter viering van het Chinees Maanfeest. Dit feest, waarbij de maan en familie centraal staan, wordt jaarlijks gevierd op de vijftiende dag van de achtste maand in de Chinese Kalender. Traditioneel worden hierbij Mooncakes gegeten: ronde versierde gebakjes gevuld met bonen- of lotuszaadpasta met in het midden een dooier van een gezouten eendenei.

Tijdens de workshop zal Lili Zhou ons een modernere en lichtere variant van deze Mooncakes leren maken, zogenaamde “Snow Skin Mooncakes”. Deze Mooncakes worden gemaakt van rijstbloem, hoeven niet in de oven en zijn te maken met uiteenlopende vullingen (aan te passen op dieetwensen). Ze zullen daarom zeker net zo goed smaken als de traditionele versie!

Deelname aan deze workshop kost €18,50. Er zijn twee tijdsloten beschikbaar: 14:00-15:00 en 15:30-16:30 uur. Mocht je op beide momenten kunnen, geef dit dan vooral aan zodat we de groepen evenredig kunnen verdelen. Zodra je je hebt aangemeld, zal er een e-mail met een betaallink worden gestuurd. Wanneer de betaling is ontvangen streven we ernaar om binnen 48 uur een bevestiging van je deelname te sturen.*

Locatie:
De workshop zal plaatsvinden in Space 101. Dit is op ongeveer 5 minuten loopafstand vanaf Rotterdam Centraal.
Adres: Diergaardesingel 101, 3014 AH Rotterdam

* Deze workshop wordt georganiseerd voor meerderjarigen. Mocht je jonger zijn dan 18 jaar, maar graag willen deelnemen, neem dan contact op via activiteiten@adoptiepedia.nl.

Er wordt van tevoren een WhatsApp groep gemaakt, waar we je up-to-date houden. Ook als je vragen hebt, kan je ze gemakkelijk stellen!
Naar dit e-mailadres wordt je ticket verstuurd
Onverwachts verhinderd? Annuleren kan tot en met 11 september 2022, waarbij we de volledige ticketprijs terugstorten. Na 11 september 2022 kan je je nog wel afmelden, maar is het NIET meer mogelijk om je geld terug te krijgen.