Bedrijven

Stichting Adoptiepedia streeft naar een veilige en prettige omgeving voor Chinees en Taiwanees geadopteerden. Dit doet Adoptiepedia middels het houden van activiteiten, uitvoeren van projecten en het aanbieden van een overzichtelijke website. Heeft u een organisatie die graag een goed doel wilt sponsoren? Dan komt Stichting Adoptiepedia graag in contact met u.

Wat kan Stichting Adoptiepedia u bieden?

Een warm partnerschap vol goede gesprekken, maatschappelijke kwesties samen aanpakken en een gelijkwaardige relatie. Adoptiepedia kent 50 professionele vrijwilligers en staat klaar voor het aanbieden van hulp bij uw organisatie.

Hoe werkt het?

Stichting Adoptiepedia verwacht een betrokken organisatie die zich ook wil hard maken voor de belangen van Chinees en Taiwanees geadopteerden. Met het partnerschap wordt gebruikgemaakt van uw organisatie, de middelen/activiteiten en het netwerk. Als u een bedrag van 1000 euro of meer per jaar aan Stichting Adoptiepedia sponsort, dan kan uw organisatie in aanmerking komen voor een partnerschap. Dit betekent dat uw bedrijf bijvoorbeeld op onze website kan komen te staan of op vaste materialen die wij gebruiken voor promotie. Bent u benieuwd en wilt u een kennismakingsgesprek? Dan kunt u mailen naar Nikwi Hoogland: n.hoogland@adoptiepedia.nl.