Voor wie doen we het?

Stichting Adoptiepedia is een vrijwilligersorganisatie met 50 vrijwilligers. Al onze vrijwilligers zetten zich in voor Chinees en Taiwanees geadopteerden. Met jouw donatie kunnen wij de website onderhouden, verschillende projecten ontwikkelen en activiteiten realiseren.

Hoe werkt het?

Er zijn verschillende manieren om te doneren. Dit kan overigens met elke Nederlandse bank.

Je kunt ervoor kiezen om een eenmalige donatie te doen aan Stichting Adoptiepedia. Hierbij kun je zelf kiezen in welke vorm je wilt doneren. Een gift waarbij je zelf het bedrag bepaalt of sponsoren in de vorm van middelen. Er is ook een mogelijkheid om als bedrijf in aanmerking te komen voor een samenwerking met Stichting Adoptiepedia.

Daarnaast kun je ervoor kiezen om Stichting Adoptiepedia structureel te sponsoren, door middel van een maandelijkse donatie.

Interesse gewekt? Bekijk dan de informatie onder de verschillende kopjes!

Wat krijg je terug?

Met jouw hulp draag je bij aan een belangrijk thema, namelijk adoptie. Wij behartigen belangen van geadopteerden. De website biedt betrouwbare informatie aan, de projecten haken in op maatschappelijke thema’s en de activiteiten zorgen voor verbinding.  Jij draagt bij aan de ondersteuning, ontwikkeling en nazorg van geadopteerden uit China en Taiwan. 

Zien wat we doen? Volg ons op social media of abonneer je op de nieuwsbrief. Her kun je zien waar wij mee bezig zijn en waarvoor wij ons inzetten. 

 

Ook als bedrijf kun je ons steunen. Voor bedrijven kan overlegd worden wat beide partijen in een samenwerking zouden willen zien. Zo wordt er per samenwerking besloten wat de meest optimale voorwaarden zijn.

Adoptiepedia eenmalig steunen

Stichting Adoptiepedia heeft 50 vrijwilligers die zich inzetten voor Chinees en Taiwanees geadopteerden. Een eenmalige donatie is daarom altijd welkom. Dankzij jouw donatie kan Adoptiepedia dit platform voortzetten en uitbreiden.

Als eerste belangenorganisatie voor Chinees en Taiwanees geadopteerden, bouwen wij aan een veilig en laagdrempelig platform waar Chinees en Taiwanees geadopteerden terecht kunnen met al hun vragen, gevoelens en gedachtes rondom adoptie. 

Bekijk hier meer voor een testament gift.

Stichting Adoptiepedia is een vrijwilligersorganisatie en afhankelijk van donateurs en subsidies. Er worden uitjes georganiseerd waar gesponsorde spullen zeer wenselijk zijn. Heb je middelen die je wilt uitlenen of sponsoren? Dan komen wij graag in contact met jou.

Heb je een organisatie die goede doelen sponsort of wil je meer weten over de mogelijkheden van partnerschappen? Dan komen wij graag in contact met jou.

Adoptiepedia structureel steunen

Nog even geduld! Op 1 december 2022 komt het donateurschap live. Je kunt dan een structurele donateur worden van de stichting. Je kunt dan ook de voordelen ontdekken van het donateurschap. Heb je al vragen? Die kun je stellen via: donateurschap@adoptiepedia.nl.   

Programma I van het donateursprogramma is een jaarlijkse donatie van €25,- aan Stichting Adoptiepedia. Dankzij deze donaties kan Stichting Adoptiepedia draaiende blijven, maar ook activiteiten en projecten organiseren voor Chinees en Taiwanees geadopteerden. Daarnaast zitten er ook verschillende voordelen aan verbonden voor u als donateur. Nieuwsgierig geworden? Klik dan op de knop en lees gauw verder.

Programma II van het donateursprogramma is een jaarlijkse donatie van €50,- aan Stichting Adoptiepedia. Dankzij deze donaties kan Stichting Adoptiepedia draaiende blijven, maar ook activiteiten en projecten organiseren voor Chinees en Taiwanees geadopteerden. Daarnaast zitten er ook verschillende voordelen aan verbonden voor u als donateur. Nieuwsgierig geworden? Klik dan op de knop en lees gauw verder.

[placeholder]

Wil je schenken aan Stichting Adoptiepedia? Voor schenken aan een goed doel gelden speciale fiscale regels. Giften aan Stichting Adoptiepedia zijn aftrekbaar van de belasting. Lees verder voor meer informatie en de voorwaarden die doneren nog aantrekkelijker maken.