Voor wie doen we het?

Stichting Adoptiepedia is een vrijwilligersorganisatie met 50 vrijwilligers. Al onze vrijwilligers zetten zich in voor de 8.000 Chinees en Taiwanees geadopteerden wonend in Nederland. Met uw donatie bestaat Adoptiepedia. Hiermee zullen verschillende projecten en activiteiten worden gerealiseerd.

Hoe werkt het?

Er zijn verschillende manieren om te doneren. Dit kan overigens met elke Nederlandse bank.

U kunt ervoor kiezen om een eenmalige donatie te doen aan Stichting Adoptiepedia. Hierbij kunt u zelf kiezen in welke vorm u wilt doneren. Een gift waarbij u zelf het bedrag bepaalt of sponseren in de vorm van middelen. Er is ook een mogelijkheid om als bedrijf in aanmerking te komen voor een samenwerking met Stichting Adoptiepedia.

Daarnaast kunt u ervoor kiezen om Stichting Adoptiepedia structureel te sponseren. Hiervoor zijn er twee verschillende programma’s opgesteld.

Bent u geïnteresseerd in een van het bovenstaande? Bekijk dan de informatie onder de verschillende kopjes!

Wat krijg je terug?

Ten eerste draagt u bij aan een belangrijk maatschappelijk thema, namelijk adoptie. Ten tweede kunt u Stichting Adoptiepedia volgen op social media. Hierop is te zien waarmee wij bezig zijn en waarvoor wij ons inzetten.

Aan het donateursprogramma zitten veel voordelen verbonden in de vorm van gadgets of uitjes als u kiest voor programma I of programma II. Zoals korting of zelfs gratis toegang tot verschillende evenementen en activiteiten, jaarlijks een cadeautje met kerst en nog veel meer!

Voor bedrijven kan overlegd worden wat beide partijen in een samenwerking zouden willen zien. Zo wordt er per samenwerking beslist wat de meest optimale voorwaarden zijn.

Benieuwd geworden? Bekijk dan de informatie onder de verschillende kopjes!

Adoptiepedia eenmalig steunen

Stichting Adoptiepedia is een vrijwilligersorganisatie met 50 vrijwilligers die zich inzetten voor Chinees en Taiwanees geadopteerden. Een eenmalige schenking is daarom altijd welkom. Bent u geïnteresseerd om onze organisatie eenmalig te sponseren, dan komt Adoptiepedia graag in contact met u.

Als eerste belangenorganisatie voor Chinees en Taiwanees geadopteerden, bouwen wij aan een veilig en laagdrempelig platform waar Chinees en Taiwanees geadopteerden terecht kunnen met al hun vragen, gevoelens en gedachtes rondom adoptie. Dankzij uw donatie kan Adoptiepedia dit platform voortzetten en uitbreiden.

Stichting Adoptiepedia is een volledige vrijwilligersorganisatie en is afhankelijk van donateurs en subsidies. Er worden uitjes georganiseerd waar gesponsorde spullen zeer wenselijk zijn. Heeft u middelen die u wilt uitlenen of sponsoren? Dan komt Adoptiepedia graag in contact met u.

Heeft u een organisatie die goede doelen sponsort of wilt u meer weten over de mogelijkheden van partnerschappen? Dan komt Stichting Adoptiepedia graag in contact met u.

Adoptiepedia structureel steunen

Programma I van het donateursprogramma is een jaarlijkse donatie van €25,- aan Stichting Adoptiepedia. Dankzij deze donaties kan Stichting Adoptiepedia draaiende blijven, maar ook activiteiten en projecten organiseren voor Chinees en Taiwanees geadopteerden. Daarnaast zitten er ook verschillende voordelen aan verbonden voor u als donateur. Nieuwsgierig geworden? Klik dan op de knop en lees gauw verder.

Programma II van het donateursprogramma is een jaarlijkse donatie van €50,- aan Stichting Adoptiepedia. Dankzij deze donaties kan Stichting Adoptiepedia draaiende blijven, maar ook activiteiten en projecten organiseren voor Chinees en Taiwanees geadopteerden. Daarnaast zitten er ook verschillende voordelen aan verbonden voor u als donateur. Nieuwsgierig geworden? Klik dan op de knop en lees gauw verder.

Wilt u schenken aan Stichting Adoptiepedia? Voor schenken aan een goed doel gelden speciale fiscale regels. Giften aan Stichting Adoptiepedia zijn aftrekbaar van de belasting. Lees dan verder voor meer informatie en de voorwaarden die doneren nog aantrekkelijker te maken.