Bedrijven

Stichting Adoptiepedia streeft naar een veilige en prettige omgeving voor Chinees en Taiwanees geadopteerden. Dit doet Adoptiepedia middels het houden van activiteiten, het uitvoeren van projecten en het aanbieden van een overzichtelijke website. Heb je een organisatie die graag een goed doel wilt sponsoren? Dan komt Stichting Adoptiepedia graag in contact met jou.

Wat kan Stichting Adoptiepedia jouw bedrijf bieden?

Een warm partnerschap vol goede gesprekken, maatschappelijke kwesties samen aanpakken en een gelijkwaardige relatie. Adoptiepedia kent 50 professionele vrijwilligers en staat klaar voor het aanbieden van hulp bij jouw organisatie.

Hoe werkt het?

Stichting Adoptiepedia verwacht een betrokken organisatie die zich ook wil hard maken voor de belangen van Chinees en Taiwanees geadopteerden. Met het partnerschap wordt gebruikgemaakt van jouw organisatie, de middelen/activiteiten en het netwerk.

Als je een bedrag van duizend euro of meer per jaar aan Stichting Adoptiepedia sponsort, dan kan jouw organisatie in aanmerking komen voor een partnerschap. Dit betekent dat jouw bedrijf bijvoorbeeld op onze website of op onze vaste promotiematerialen kan komen te staan.

Bent je benieuwd en wil je een kennismakingsgesprek? Dan kun je mailen naar Nikwi Hoogland (directeur): n.hoogland@adoptiepedia.nl.