Middelen

Stichting Adoptiepedia heeft meerdere activiteiten en projecten per jaar. Tijdens deze activiteiten en projecten zetten vrijwilligers van Adoptiepedia zich volledig in voor de Nederlanstalige geadopteerden uit China en Taiwan. Per keer zijn verschillende middelen nodig om een leuk uitje of een volwaardig project te kunnen realiseren.

Wat kan stichting Adoptiepedia u bieden?

Allereerst, veel waardering! U draagt bij aan erkenning, verbinding en acceptatie. Daarnaast is het mogelijk dat Adoptiepedia uw logo of eventueel andere content deelt via de social media en/of de website.

Hoe werkt het?

Om een helder beeld te geven van wat Stichting Adoptiepedia kan gebruiken, is er een lijst opgesteld met voorbeelden van middelen. U kunt zelf aangeven of de middelen volledig gesponsord worden, voor een kleine prijs worden aangeboden of dat Adoptiepedia het mag lenen voor een bepaalde periode.

Hieronder vindt u voorbeelden van middelen:

  • Etenswaren zoals bananen, chips, pizza, etc.
  • Drank zoals frisdrank, thee, boba tea, etc.
  • Technische middelen zoals mobielopladers, geluidsboxen, gadgets voor de vrijwilligers/deelnemers van activiteiten en projecten, etc.
  • Kantoorbenodigdheden zoals enveloppen, verpakkingsdozen, flipovers, etc.
  • Spel en activiteit items zoals jenga, een voetbal, silent disco materialen, etc.
  • Grote middelen zoals beamer, locatiehuur, limousine, etc.

Wilt u meer weten of gelijk middelen doneren? Dan kunt u mailen naar Nikwi Hoogland (directeur) : n.hoogland@adoptiepedia.nl.