Isa, 20 (1)

Isa, 20 (1)

Daarna ging het keihard regenen en moesten we even schuilen, waarna we met een bamboeboot weer in veertig minuten zijn teruggevaren naar de overkant. 
23:30: Het was nu half 12 en we moesten morgen vroeg ontbijten. Dus ging ik maar weer slapen. Morgen gingen we naar de stad en gingen we leren kalligraferen. 
27/07/2013: Yuangzhou 
7:15: Vandaag werden we om kwart over 7 wakker gemaakt, omdat we al om 9 uur met het busje van het hotel meegingen naar het dorp. 
7:45: Om kwart voor 8 gingen we ontbijten. De keren ervoor verliep het ontbijt bestellen niet zo heel soepel, maar vandaag was er een verrassing: een lopend buffet. Voor het hotel heel handig en voor ons ook. 
9:00: Om 9 uur reden we weg in het busje naar het dorp. Toen we daar aankwamen, kwamen er allemaal Chinese kinderen op ons af om onze namen op te schrijven. 
Verder had ik de volgende dingen gekocht: tien ‘telefoon’ hangertjes, twee parfums, een houten panda, een knuffelpanda en een bamboeboot. Ik had ook nog slippers voor €2,-, een vest voor €2,50 en een Chinees kaartje gekocht. 
13:30: Rond half 2 reden we terug, omdat we om half 4 les in kalligrafie kregen. We hadden er zin in. 
15:30: Om half 4 begon de cursus. We begonnen met de basis. Hierna leerden we tellen in het Chinees van één tot tien. 
21:30: Het was nu half 10 en morgen gingen we naar Guilin.