Luyan, 21

Luyan, 21

21/07/2013: Xinyi – Guangzhou 
09:00: Om 9 uur gingen we weer rijden naar Guangzhou. Na een tijdje stopten we en hadden we de gelegenheid om naar de wc te gaan. Lee zag ons wc-papier en vroeg of ze een stukje mocht hebben. Toen stopte ze het, in plaats van het te gebruiken, in haar tas om te bewaren. Toen zaten we wéér in de bus. 
 
14:00: Rond 2 uur stopten we nog een keer om naar de wc te gaan. Zelf hoefde ik niet, maar als de wc’s normaal waren ging ik wel. Toen we aankwamen bij de wc’s waren ze super vies. Zelfs Lee vond dat. Lee vroeg aan mij of ze zou gaan of niet. Ik vond het wel grappig en zei: “Yes, go, go, go!”. Ze vroeg of ik meeging, maar ik zei natuurlijk: “Nee bedankt”. Uiteindelijk ging ze toch, waarop ik zei: “Good luck”. Ze vond het wel grappig en ging naar de wc. Toen ze terugkwam zei ze dat ze het niet eens zo slecht vond. 
 
15:00: Rond 3 uur waren we aangekomen in Guangzhou. 
 
16:00: Rond 4 uur gingen we winkelen bij allemaal souvenirwinkels. Daarna gingen we bij het hotel eten bij de Mac Donalds. Daarna gingen we naar een soort drogist, waar ik al eerder was geweest. We kochten met z’n zessen twee pakken maskers (tien maskers per pak). 
 
21:38: Het was al half 10 geweest en de dag erna moesten we al om 6 uur ontbijten, waarna we zouden doorreizen naar Guilin. Dus ging ik maar snel douchen en daarna snel slapen. 
 
26/07/2013: Yangzhou 
07:40: Vandaag stonden we al erg vroeg op, omdat we naar de Li River wilden gaan. Ik had er erg veel zin in. 
 
08:00: Om 8 uur gingen we ontbijten. Ik nam gewoon weer sinaasappelsap, een gebakken eitje, banana pancakes, yoghurt en thee. 
 
10:00: Rond 10 uur hadden we ruim een uur gewandeld om een bamboeboot overvaar te vinden, maar zonder resultaat. Ik had wel nog rijst geplukt. 
 
12:00: Rond 12 uur kwamen we helemaal bezweet terug. Het was te warm en we hadden helemaal geen zin meer om te gaan. 
 
12:30: Rond half 1 belden we een taxibusje om er alsnog heen te gaan. Toen hebben we nog gewinkeld. Ik heb drie zakjes met Chinese poppetjes, één pakje kaarten, een waaier, een handgemaakt iets om op te hangen en een mooie steen gekocht.