Flexpool

Adoptiepedia beschikt naast een team van vaste vrijwilligers ook over flexibele helpende handen. Deze groep vormt samen de flexpool. In deze pool zitten betrokken mensen die in springen op drukke momenten of wanneer er specifieke vaardigheden/kennis/ervaring nodig is. Het is een diverse groep van zowel geadopteerden als niet-geadopteerden die op een flexibele manier een bijdrage leveren aan de stichting en haar visie.  

De stichting is erg dankbaar voor iedereen in de flexpool. Dit biedt namelijk de mogelijkheid om onze diensten en ondersteuning te verbeteren door middel van expertise en nog verder uit te breiden door middel van de flexibele capaciteit.   

Wil jij op jouw manier iets bijdragen aan de stichting door onderdeel te worden van de flexpool? Als lid van de flexpool krijg je namelijk de kans om op flexibele wijze een bijdrage te kunnen leveren aan de Adoptiepedia community. Neem dan vooral contact op met Xufei. Wij verwelkomen graag nieuwe mensen die hun vaardigheden/kennis/talent en tijd met ons willen delen. 

Stuur een mail naar:
x.scheerman@adoptiepedia.nl

Xufei Scheerman