Mandarijnse taalreis

Welkom op de pagina van de Mandarijnse taalreis!

Wist je dat de meest gesproken taal ter wereld Chinees is? Meer dan 1.100 miljard mensen hebben Mandarijn Chinees als moedertaal. Wij hebben gemerkt dat er onder Chinees en Taiwanees geadopteerde mensen veel vraag is ontstaan naar het beter bekend raken met de taal van het land van afkomst. Graag spelen wij hier een rol in om zo mensen die op zoek zijn naar hun roots verder te helpen.

De Mandarijnse taalreis is een cursus van tien weken, waarin je in groepen van acht deelnemers elke week een les van een uur zal volgen. Vanwege de huidige situatie omtrent COVD-19, zullen de lessen online gegeven worden met gebruik van Microsoft-Teams.

Voorlopig is de cursus uitsluitend gericht op beginners die geen enkele voorkennis over het Chinees bezitten. Wel streven wij ernaar om in de toekomst ook taallessen op hogere niveaus te kunnen bieden. Dit zal te zijner tijd op de website worden vermeld.

Ben jij nieuwsgierig naar het Mandarijns en wil je met ons aan deze taalreis beginnen? Meld je dan aan bij Mei Hua Steenwinkel! Zodra er plek is zullen wij je informeren over de volgende stap.

Wil je meer weten over de Mandarijnse taalreis? Neem dan contact met ons op!

Contact

Mei Hua Steenwinkel 

Projectcoördinator Mandarijnse taalreis & Junior Buddycoach bij Adoptiegenootschap 

m.steenwinkel@adoptiepedia.nl

Lian Pilaar 

Docent Mandarijn Chinees bij de Mandarijnse taalreis van Adoptiepedia 

l.pilaar@adoptiepedia.nl 

Xiangxia van den Ham 

Docent Mandarijn Chinees bij de Mandarijnse taalreis van Adoptiepedia 

 x.vandenham@adoptiepedia.nl