Veelgestelde vragen

Op dit moment is Adoptiepedia achter de schermen druk bezig met het programma voor het symposium ‘Roots zoeken’.

Binnenkort zal hier meer informatie komen te staan.

Tickets

Tijdens de early bird periode (1 maart tot en met 31 maart) kost een ticket € 22,50. Daarna is de reguliere prijs van € 27,50 van toepassing. Kinderen van negen jaar en jonger hebben gratis toegang tot het symposium.

Je kan een deel van je geld terugkrijgen, afhankelijk van het moment van de annulering. Mail hiervoor naar symposium@adoptiepedia.nl. Ook kan je kosteloos je ticket aan iemand anders geven zonder Stichting Adoptiepedia daarvan op de hoogte te brengen.

Vanaf 1 maart 12:00 tot en met 31 maart 23:59 kun je een early bird ticket kopen voor € 22,50. Vanaf 1 april zal een ticket € 27,50 kosten. De kaartverkoop stopt officieel op 5 mei 23:59 of eerder wanneer wij uitverkocht zijn.

Na het versturen van het inschrijvingsformulier ontvang je een bevestigingsmail. Deze wordt handmatig door iemand van het symposium team verstuurd. Omdat wij een vrijwilligersorganisatie zijn kan dit wat langer duren. Wij streven ernaar om binnen 24 uur een bevestigingsmail te sturen met daarin een betaalverzoek voor uw ticket(s). Als je na 24 uur nog niks gekregen hebt, stuur dan een mail naar symposium@adoptiepedia.nl.

Nee, helaas niet. In de bevestigingsmail vind je een betaalverzoek. Het ticket wordt pas verzonden wanneer het betaalverzoek voldaan is.

Hier kan je de algemene voorwaarden vinden en hier de privacyverklaring.

Zodra de betaling is ontvangen worden er een Pdf-bestand gemaakt met jouw ticket(s). Wij streven ernaar om dit binnen 48 uur na ontvangst van de betaling verstuurd te hebben. Controleer ook je ‘ongewenste e-mail’ map, wellicht is het ticket daar terecht gekomen.

Ja, alle prijzen op onze website zijn per persoon.

Het betaalverzoek dient binnen 5 dagen betaald te worden.

Programma

Er is een divers programma op het symposium. Meer informatie hierover kan je hier vinden.

Gedurende de hele dag kan je met je ticket toegang krijgen tot het Adoptiepedia symposium ‘Roots zoeken’.

Tijdens een presentatie is het gewenst dat je zoveel mogelijk blijft zitten om onrust voor spreker en medebezoekers te minimaliseren.

Alle bezoekers met een ticket zullen per e-mail op de hoogte gesteld worden van eventuele veranderingen in het programma.

Nee, helaas is het niet de bedoeling voor ons om de persoonlijke gegevens van een spreker zomaar door te geven. Wij kunnen dit wel aan de spreker voorleggen of je kunt de spreker natuurlijk op het symposium zelf aanspreken!

Helaas is dit niet mogelijk, we sporen bezoekers echt aan om het symposium fysiek te bezoeken. Hier zit een goede meerwaarde aan, gezien je de interactie met de spreker dan kan opzoeken!

Corona

Wij zijn verplicht om de maatregelen van de overheid te hanteren als stichting en locatie. Kijk hier voor de actuele coronamaatregelen

Locatie

Breepark is goed te bereiken met het OV en de auto. Voor meer informatie, klik hier.
Het Adoptiepedia symposium ‘Roots zoeken’ vindt plaats op Breepark in Breda. Voor de bereikbaarheid, klik hier. Voor op de dag zelf kan je het programma hier raadplegen

Nee, iedereen dient zijn eigendommen bij zich te houden. Stichting Adoptiepedia is niet aansprakelijk voor eventuele schade/diefstal aan persoonlijke items ten tijde van het event.

Ja, parkeren op het Breepark is gratis voor bezoekers.

Catering

Ja, de lunch bestaat uit diverse broodjes waarbij er ook vegetarische mogelijkheden zijn.

De bar is gedurende het evenement de hele tijd open. Hier ben je vrij om tegen betaling koffie, thee of fris te halen. Daarnaast is er een lunch inbegrepen bij je toegangsbewijs. Deze is gepland en zal niet de hele dag beschikbaar zijn. Zie het programma voor de exacte tijden. Op het Breepark zitten er wel nog andere horecavoorzieningen.

Doordat het niet mogelijk is om zelf eten en drinken mee te nemen naar Breepark en omdat het evenement de hele dag duurt achten wij het belangrijk dat onze gasten iets kunnen eten en drinken.

Overig

Bij Stichting Adoptiepedia staan jouw belangen voorop. Wij beschermen jouw persoonlijke gegevens en privacy in overeenstemming met de huidige geldende wetgeving. Dit betekent dat we jouw gegevens nooit zullen doorgeven aan derden. In ons Privacy beleid lichten we onze procedure toe en hoe we omgaan met gevoelige informatie.

Ja, de locatie Breepark is prima toegankelijk voor mindervaliden. Vermeld dit alsjeblieft wel van tevoren door middel van het inschrijfformulier.

Stichting Adoptiepedia vindt het belangrijk om een centrale plek te bieden met informatie voor de 8.500 Chinees geadopteerden in Nederland. Het zoeken naar je roots kan beginnen als een groot doolhof. Stichting Adoptiepedia streeft ernaar om hier structuur en duidelijkheid in te brengen. Het symposium is hiervoor het begin.

Zeker, wij sporen media-aandacht alleen maar aan. Mail even naar symposium@adoptiepedia.nl om ervoor te zorgen dat al de informatie uit jouw stuk klopt.
Leuk! Stuur even een mailtje naar symposium@adoptiepedia.nl en dan kijken we samen wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Wanneer het symposium, om wat voor reden dan ook, niet meer zal plaats vinden zal de organisatie contact met je opzoeken en het geld terugstorten op jouw rekening. Wanneer het symposium uitgesteld wordt ontvang je hier ook bericht over en de mogelijkheid om jouw ticket te annuleren.

Dit heeft te maken met de lagere vraag die we merken vanuit de Taiwanees geadopteerden en het aanbod wat wij hen momenteel kunnen bieden. Vanuit Adoptiepedia is de Taiwanese tak eigenlijk nog enorm in ontwikkeling, dus het is nog moeilijk om hier de juiste inrichting aan te geven.