Het Adoptiegenootschap

Het Adoptiegenootschap valt onder Stichting Adoptiepedia als de mentale gezondheidstak van Adoptiepedia. Op 4 april 2020 werd het Adoptiegenootschap opgericht voor geadopteerden die behoefte hebben aan een luisterend oor. Als geadopteerde kan je met zowel kleine als grote hulpvragen bij het Adoptiegenootschap terecht. Vanuit het Adoptiegenootschap lopen er verschillende projecten die jou hierbij kunnen ondersteunen.

Het is de missie van het Adoptiegenootschap om een veilige omgeving te creëren, waarin iedereen zich vrij voelt om vragen te stellen en ervaringen te delen: geen één vraag is te gek of te raar.

Het is de visie van het Adoptiegenootschap dat Chinees en Taiwanees geadopteerden er voor elkaar kunnen en mogen zijn. Dat is de basis. Iedereen is welkom! 

Het team van het Adoptiegenootschap bestaat uit Chinees en Taiwanees geadopteerden, wat het makkelijker kan maken om op iemand af te stappen. Met weinig woorden elkaar begrijpen!

Teamleden hebben verder affiniteit met of een achtergrond in de zorg of psychologie. Denk hierbij aan GGZ-agoog, HBO Social Work of (klinische) psychologie. 

Heb je vragen? Dan kan je contact opnemen met Kim Chun (k.chun@adoptiepedia.nl – Manager Adoptiegenootschap) of via WhatsApp +31 6 82 70 19 59.