Buddytraject

Het Buddytraject is een project dat georganiseerd wordt vanuit het Adoptiegenootschap.  Het Buddytraject biedt de Buddy de ruimte over alles te mogen praten, waar de Buddy behoefte aan heeft. Het kan gaan over de adoptie, maar ook over dingen die de Buddy misschien heel spannend, beschamend of lastig vindt. Soms is het lastig om hierover te praten of te bellen. Om deze lastige drempel lager te maken, zijn de Buddycoaches, coördinatoren en de manager ook via WhatsApp bereikbaar.   

Ben jij opzoek naar een buddycoach? Neem dan contact op met ons op via adoptiegenootschap@adoptiepedia.nl of via WhatsApp +31 6 82781001.

Zou je een buddycoach willen worden? Neem dan contact op met Paula Vrolijk (p.vrolijk@adoptiepedia.nl – Coördinator buddycoaches en jr. buddycoach)

Het buddytraject is een project dat georganiseerd wordt vanuit het Adoptiegenootschap. Soms kan het lastig zijn om ergens terecht te kunnen met je vragen, gevoelens of emoties die te maken hebben met je achtergrond of adoptie. Het buddytraject is opgericht om geadopteerden een luisterend oor te bieden, hulpvragen te verduidelijken en eventueel ondersteuning te bieden bij bepaalde moeilijkheden. Mocht het buddytraject niet aansluiten bij de hulpvraag dan wordt er, indien gewenst, samen gekeken welke hulp of ondersteuning passend is.

Tijdens het buddytraject word je, na een kennismaking, gekoppeld aan een buddycoach. Samen met de buddycoach wordt er gekeken hoe het traject het beste ingevuld kan worden. Het contact kan telefonisch, via whatsapp, videobellen of face-to-face etc., waar jouw voorkeur naar uitgaat. De buddycoaches zijn zelf ook geadopteerd uit China of Taiwan en hebben verschillende achtergronden in de sociaal maatschappelijke sector of (geestelijke) gezondheidszorg.