Roots

Veel geadopteerden hebben vragen over hun afkomst. Denk hierbij aan vragen als: Waar kom ik vandaan? Wie zijn mijn biologische ouders, en waar zijn ze?
Stichting Adoptiepedia begrijpt dat deze vragen lastig kunnen zijn. Voornamelijk omdat niet alles direct beantwoord kan worden. Adoptiepedia wil jou graag helpen met het zoeken naar jouw biologische ouders.

In deze subpagina worden onderwerpen als DNA maar ook andere zoekmethodes besproken. 

Denk hierbij aan:  

Stichting Adoptiepedia is dagelijks bezig met het zoeken van deze zoekmethodes en andere onderwerpen. Heb jij vragen over een van deze onderwerpen, suggesties of wil je meer weten? Neem gerust contact op met Adoptiepedia via rootszoeken@adoptiepedia.nl.

Whatsappgroep Adoptiepedia rootszoeken China

Adoptiepedia biedt ook een Whatsapp groep aan voor Chinees geadopteerden die op zoek zijn naar hun biologische familie. Hier zitten onder andere geadopteerden in die aan het zoeken zijn, maar ook die al gevonden hebben. In deze groep kan je terecht met vragen, tips en voor advies. De groep is exclusief voor Chinees geadopteerden. Wil je graag in deze groep? Mail dan je naam en nummer naar rootszoeken@adoptiepedia.nl.